JudoClubul de judo al comunei Ghioroc, aflat sub comanda profesorului Ştefan Mureşan, tocmai ce a împlinit un an de la înfiinţare. În tot acest timp, performanţele nu au întârziat să apară, de multe ori depăşind aşteptările unui club tânăr înfiinţat. Secţia de judo are în prezent 15 sportivi legitimaţi care pot reprezenta clubul din Ghioroc la competiţii oficiale organizate atât în ţară cât şi în străinătate.
Până în prezent clubul a participat la peste 10 competiţii atât interne cât şi internaţionale din care amintim: „Cupa Aradului“, „Cupa Oraşului Sântana“, „Cupa Oraşului Nădlac“, „Cupa Oraşului Pecica“, Cupa Zerind, Cupa pomului de iarnă ,,Lazăr Loghin“ şi ,,Cupa Oraşului Lipova“, toate acestea fiind competiţii interne. De asemenea Clubul de Judo din Ghioroc a reuşit să treacă graniţele ţării, sportivii  fiind prezenţi la competiţii internaţionale organizate în Serbia, la Subotița şi în Ungaria, la Szeged.
Experienţa competiţională a judoka din Ghioroc a crescut de la competiţie la competiţie, sportivii fiind abonaţi la podium în orice competiţie la care au ajuns să participe. Amintim performanţele obţinute de: Zoltan Farcaş, Ştefan Zach, Andrei Vîlcu, David Filimon şi Carolina Szabo; ei au obţinut rezultate extraordinare la competiţiile la care au participat. Trebuie menţionată şi participarea la Campionatul Naţional de Juniori 2, de la Focşani unde două sportive ale clubului au avut rezultate bune: Patricia Pantar – care s-a clasat pe locul 9 la individual şi Roberta Zăncescu. Pe echipe sportivii din Ghioroc clasându-se pe locul cinci; sportivele fac parte din selecţionata Euro-regiunii 5 Vest.
Acest rezultat dă mari speranţe pentru sportivii Răzvan Szabo, Estera Kurti, Ioana Zach şi Luis Stancu care la începutul lunii mai vor participa la finala Campionatului de Juniori de la Miercurea Ciuc. (E.C.)

Recomandările redacției