Secția de Neonatologie – în curând gata modernizată de Cetatea Voluntarilor

0
559

Secția de Neonatologie, modernizată din fondurile adunate în campania umanitară a asociației „Cetatea Voluntarilor“ este aproape terminată de modernizat și dotat. „ Izolatorul secției de Neonatologie este gata! În mai puțin de două săptămânii întreaga secție este finalizată“, a spus Anamaria Popa, președintele asociației „Cetatea Voluntarilor“

Cunoscută pentru campanii și acțiuni, Anamaria a demarat proiectul de reabilitare a mai multor secţii din cadrul Spitalului Judeţean Arad. Vorbim de cele pentru copii, Matern și altele.

După cum am mai menționat, va exista o biberonerie nouă care va servi toata secția.  De aici plecă zilnic 70 sticle de lapte. Secția de Neonatologie va avea un izolator unde stau copiii cu boli contagioase, trei boxe de nou născuți matur (n.a nascuți la termen), precum și o boxă pentru prematuri – copii născuți înainte de termen. De asemenea, secția va dispune de un depozit de lenjerie curată, întrucât de aici pleacă zilnic 60 de seruri de lenjerie.

Asociația „Cetatea Voluntarilor“ a reușit să mobilizeze de-a lungul timpului arădeni persoane fizice și firme, pentru campanii ample de donații, dedicate sistemului medical.

Trimite «Drag» prin sms la 8864 și donează 4 euro pe lună“ pentru a susține finalizarea lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.