Secția Pediatrie II din Arad, văzută ca un miracol de Principesa Margareta

0
305

Majestatea Sa Margareta a apreciat lucrările de renovare la Secţia de pediatrie 2 de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, menţionând că aceasta poate fi un exemplu pentru toată România. 

„Am văzut un miracol, am văzut ceva exemplar, un model pentru România, pentru o Secţie de pediatrie. Am vrut să vorbesc puţin despre ceea ce am văzut aici, la Secţia de pediatrie, pentru că este un model de muncă în comunitate, cum oamenii s-au adunat împreună, cum au lucrat împreună. Au fost voluntari, au fost sponsori, toată lumea s-a implicat. Şi acesta este un exemplu pentru ţara noastră că se poate face ceva şi ne dă speranţă 

Vieţile vor fi salvate aici şi copiii vor fi fericiţi. Va merge mai bine. Am o speranţă şi pentru ţară – dacă văd aşa ceva din punct de vedere local, să vedem şi de anvergură naţională, a spus Custodele Coroanei Române. 

În opinia sa, rezultatul proiectului de renovare este un succes real. 

Majestatea Sa a vizitat, joi, sediul Filialei Crucii Roşii Române din Arad, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii conducerii şi voluntarii filialei. Apoi, Majestatea Sa Margareta, care este preşedinte al Crucii Roşii Române, a vizitat Secţia pediatrie 2 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, renovată recent. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.