SeculiciPreşedintele PD-L Arad, Gheorghe Seculici, a postat pe un site de socializare un mesaj în care explică motivul pentru care a decis să preia con­ducerea interimară a democrat-li­beralilor arădeni. Practic, Gheorghe Seculici îl pune la punct pe primarul municipiului, care a reluat atacurile în mass-media la adresa socrului său.
Liderul democrat-liberal arădean a ţinut să precizeze faptul că e corect ca el să preia interimatul conducerii filialei arădene a PD-L, ci nu unul dintre cei doi candidaţi la această funcţie, adică Nicolae Ioţcu sau Gheorghe Falcă. Seculici susţine că este o chestiune de bun simţ ca persoana care şi-a anunţat intenţia de a candida să nu fie cea care şi organizează alegerile.
„Bunul simţ spune că nu organizezi tu alegerile în care candidezi împotriva unui alt coleg. Pentru că doi dintre membrii PD-L Arad şi-au exprimat intenţia de a candida la preşedinţia partidului, după ce mi-am înaintat demisia, mi s-a părut democratic să rămân eu preşedinte interimar şi nu unul dintre cei doi, până în momentul alegerilor de la nivel judeţean. În felul acesta, nici unul şi nici celălalt nu va fi avantajat şi îşi va putea duce campania în mod corect. Ca să nu mai vorbim de faptul că organizaţia nu s-a putut decide pe care dintre cei doi să-l numească preşedinte interimar. Explicaţia asta o dau pentru că am auzit anumite nedumeriri şi chiar jigniri publice în ultima perioadă. Sper că acum e mai clar”, explică Gheorghe Seculici.
Reacţia liderului PD-L Arad vine ca urmare a unor atacuri lansate de către Gheorghe Falcă la adresa lui Seculici în ultima perioadă de timp. Falcă se arăta revoltat de faptul că nu a fost el pus ca preşedinte interimar până la organizarea alegerilor de la nivelul filialei, motiv pentru care l-a atacat pe Seculici.

Recomandările redacției