Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal

1
293

clm%201[1]Consilierii locali se întrunesc, vineri, într-o şedinţă extraordinară care va avea două proiecte pe ordinea de zi.
Pe ordinea de zi se găseşte un proiect de hotărâre privind aprobarea datelor tehnice legate de cantitatea de energie termică livrată populaţiei şi costurile aferente acesteia, necesare funda­- mentării compensării conform Ordonanţei Guvernului României nr. 36/2006.
De asemenea, consilierii vor avea de votat un proiect de hotărâre pentru acoperirea pierderilor induse de prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie în sistem centralizat şi neacceptate în preţ/tarif, înregistrate de SC CET Hidrocarburi SA Arad.
Pierderile induse de prestarea serviciului public de producție, transport, distribuție și furnizare a energiei termice pentru populație în sistem centralizat și neacceptate în preț/tarif, pentru S.C. CET Hidrocarburi Arad S.A. care vor fi acoperite sunt în sumă de 7.786.000 lei.
Şedinţa va avea loc de la ora 13.30, în sala Regele Ferdinand, din incinta Primăriei Arad.

1 COMENTARIU

  1. Subventia, de orice fel, este un furt din buzunarul celor ce lucreaza si platesc cinstit ceea ce consuma. Este o reminiscenta din vremea socialismului. Din pacate, foarte multi inca nu realizeaza ca in capitalism nu stai cu mana intinsa, ci te gandesti cum sa actionezi ca sa ai veniturile necesare unui trai decent. Sau Aradul a ajuns un oras de nevoiasi, neajutorati si cu mana intinsa la pomeni ? Ce masuri ia CLM pentru a taia incalzirea si apa calda la cei care refuza sa plateasca ? Vor sa mentina CET-ul muribund in viata, cu orice sacrificiu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.