Şedinţă extraordinară la CJA

0
355

Marţi a avut loc o şedinţă la CJA privind adoptarea mai multor proiecte de hotărâre. Proiectul de hotărâre privind aprobarea transmiterii obiectivului de investiţie „Împădurirea terenurilor agricole degradate, constituite în perimetrele de ameliorare Socodor” din patrimoniul public al Judeţului Arad în patrimoniul public al comunei Socodor. CJA a aprobat asocierea judeţului Arad cu comuna Socodor în vederea încheierii unui proiect mai vechi ,,Reconstrucţia ecologică forestieră pe terenuri degradate, constituite în perimetrul de ameliorare Rica Socodor III”.
În vederea execuţiei investiţiei Consiliul Judeţean Arad a încheiat contractul de finanţare cu Admi­nistrarea Fondului pentru Mediu, investiţia fiind finalizată în cursul anului 2015 conform procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.
S-a aprobat repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Arad a cotei de 20% din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pe anul 2015 pentru echilibrarea bugetelor locale, pentru plata arieratelor pro­venite din neplata cheltuielilor de funcţionare şi/sau de capital. Alocarea tranşelor din sumele repartizate pe unităţi administrativ-teritoriale şi proiectele de infrastructură se va face după pre­- zentarea unui document justifi­cativ, iar virarea efectivă a sume­-lor se realizează de către Admi­- nistraţia Finanţelor Publice Arad.
Alexandru Laza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.