Şedinţă ordinară la Consiliul Local Municipal

0
281

clm

Consilierii locali sunt convocaţi, joi, într-o şedinţă ordinară care va avea 15 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi.

Cele mai importante proiecte sunt cel privind atribuirea directă către SC Recons SA Arad şi aprobarea documentaţiei de atribuire directă a serviciului comunitar de utilitate publică pentru administrarea, amenajarea, întreţinerea şi exploatarea zonelor de agrement – Ştrandul Neptun şi Patinoarul Municipal Arad şi cel privind actualizarea tarifelor pentru serviciile prestate de către SC Târguri Oboare şi Pieţe SA Arad.

Tot pe ordinea de zi se mai află un proiect de hotărâreprivind transmiterea cu titlu gratuit a autoturismului Dacia Logan R90 Laureate către Poliţia Locală Arad şi un proiect de hotărâre privind repartizarea unor locuinţe sociale în municipiul Arad, persoanelor evacuate din imobile retrocedate foştilor proprietari.

aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente proiectului „Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe din Municipiul Arad (cerere nr. 5) şi 5 proiecte de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie (DALI) pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe.

În aceeaşi şedinţă se vor prezenta informări privind activitatea operatorilor economici de sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Arad pentru luna iunie 2014 şi principalele activităţi programate pentru luna iulie 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.