Şedinţă ordinară maraton pentru membrii Consiliului Local Municipal

1
409

clm

Consilierii locali se vor întruni, miercuri, într-o şedinţă ordinară care are pe ordinea de zi, nu mai puţin de 35 de proiecte de hotărâre.

Printre acestea se numări proiectul de hotărâre privind atribuirea de denumiri de străzi şi cartier în municipiul Arad şi proiectul de hotărâre cu privire la modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr.146/2015 privind repartizarea unor locuinţe situate în municipiul Arad, persoanelor evacuate din imobile retrocedate foştilor proprietari.

În aceeaşi şedinţă se va mai supune votului un poiect de hotărâre privind încheierea unui acord de parteneriat între Municipiul Arad şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad pentru promovarea reciprocă şi acordarea de sprijin în organizarea şi desfăşurarea Târgului Ecomediu 2015 şi un proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de dezvoltare şi funcţionare a serviciului public de salubrizare în Municipiul Arad şi aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare din municipiul Arad.

Totodată, se va supune votului un proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru proiectul „Modernizarea şi monitorizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Arad”.

Tot pe ordinea de zi se mai află un proiect privind trecerea în domeniul public a unor bunuri din patrimoniul SC CET Hidrocarburi SA Arad şi un proiect de hotărâre pentru aprobarea acordării ajutorului cu titlu de subvenţii pentru acoperirea diferenţei de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei către S.C. CET Hidrocarburi S.A. Arad. De asemenea, consilierii locali vor alege şi un nou preşedinte de şedinţă.

 

1 COMENTARIU

  1. Iar se incearca, pe cai mai mult sau mai putin legale, pomparea de fonduri in defuncta „” gaura neagra”, denumita pompos „sistem centralizat de alimentare cu energie termica”. Chiar, nu se gaseste nici un singur consilier care sa spuna un „GATA, TERMINATI !” ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.