Deși ziua de 29 noiembrie este zi liberă pentru cei mai mulți bugetari, atât Tribunalul Arad, cât și Judecătoria Arad au anunțat că ședințele de judecată programate pentru această zi se vor desfășura normal.

„Hotărârea de Guvern nr. 1.237, aprobată în şedinţa Executivului de vineri, 26.11.2021, prevede în mod expres, în art. 3, că prevederile acestei hotărâri de guvern nu se aplică magistraților și celorlalte categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în ziua de 29 noiembrie 2021 și nici participanților în aceste procese. Prin urmare, şedinţele de judecată stabilite pentru data de 29 noiembrie 2021, atât la Tribunalul Arad, cât şi la Judecătoria Arad urmează a se desfăşura conform programării.

Menţionăm că, în data de 29 noiembrie 2021 compartimentele care desfăşoară activităţi cu publicul, respectiv registratura şi arhiva, vor avea program cu publicul în intervalul orar 08:30 – 12:30, la compartimentul Registratură urmând a fi preluate acte doar pentru dosarele care vor avea termen de judecată în data de 29 noiembrie 2021”, au transmis reprezentanții Tribunalului Arad.

Recomandările redacției