Sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a fost modernizat

0
350

cameraCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a marcat, vineri, festiv, încheierea lucrărilor de modernizare a sediului sediului principal al instituției de pe strada Cloșca, nr. 5, în prezenţa a numeroase persoane printre care oficialități locale și județene, membri ai CCIA Arad, oameni de afaceri, parteneri, sponsori.
De asemenea, printre invitaţi s-au numărat IPS Timotei Seviciu, arhie­piscopul Aradului și publicul larg interesat de activitatea camerală.
Evenimentul a fost deschis de ÎPS Timotei Seviciu, care a rostit un cuvânt de învățătură și a oficiat o slujbă de sfinţire.
În calitate de gazdă, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, arh. Gheorghe Seculici a mulțumit celor prezenți și a vorbit despre importanța unei instituției care îşi doreşte să fie punctul de legătură între mediul de afaceri și instituțiile publice. „Este o zi importantă pentru instituția Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Este un nou început, un început cu noi forțe și strategii în relansarea instituției camerale din Arad. Investiția a fost posibilă din trei surse: printr-un credit contractat de CCIA, din fonduri proprii şi din sponsorizări”, a declarat arh.          Gheorghe Seculici.
Acesta a mai adăugat că, în procesul de modernizare s-a ţinut cont de proiectul iniţial al clădirii, fiind păstrate doate elementele de arhitectură iniţiale, atât în interior cât şi în exterior.
Lucrările de modernizare au fost finanţate dintr-un credit şi cu ajutorul sponsorilor, printre care şi compania arădeană Tehnodumus.
În ceea ce priveşte interiorul, pe lângă birourile angajaţilor, au fost amenajate săli de discuţii, săli pentru întâlniri diplomatice şi săli de conferinţe.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad are porțile deschise permanent pentru membri, agenți economici, dar și pentru parteneriate cu alte instituții publice.
Conform noilor modificări, CCIA Arad va funcționa după un nou program, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 16.00.
(Ş.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.