Șef nou la cârma IPJ Arad

0
11583

Fostul șef al IPJ Timiș a fost detașat la structura teritorială din Arad. Este vorba despre comisarul-șef Alin Aurelian Petecel, care va prelua atribuțiile funcției de inspector șef. În data de 31 august 2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-șef de poliție Tamaș Ioan Marcu a fost detașat să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, pentru o perioadă de 6 luni.

Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției.

La începutul lunii iulie, a avut loc o schimbare în conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș. Comandantul Alin Petecel a fost delegat la conducerea IPJ Dolj, la cârma căruia trebuia să fie timp de trei luni. Locul său la comanda IPJ Timiș este ocupat temporar de adjunctul Dan Stoicănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.