Șefii au ridicat ștacheta la europarlamentare pentru PSD Arad până la 35%

1
247

SANYO DIGITAL CAMERAPreședintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru învățământul superior și cercetarea științifică, dar și deputatul Ion Mocioalcă, responsabil pentru Zona de Vest au fost prezenți la finele săptămânii trecute la Arad.  Valeriu Zgonea  a pus pe tapet creșterea economică  și „recuperarea a peste 80.000 de locuri de muncă.” Și pentru că latura economică și socială a fost un obiectiv prioritar pe care îl vizau liderii social-democrați  la Arad, ei au plecat spre Chișineu-Criș, unde au vizitat o importantă companie. După aceea, tot acolo, au avut loc discuții cu cadrele didactice din învățământul preuniversitar.
Revenind la aspectele politicii, deputatul  Mocioalcă a spus că la Arad, fosta USL „nu a funcționat de fapt niciodată așa cum trebuie”. El a recunoscut că aici „este o zonă politică cu multe complicații, dar vizăm un scor de 30-35% la alegerile euroaparlamentare.”

1 COMENTARIU

  1. […] Șefii au ridicat ștacheta la europarlamentare pentru PSD Arad până la 35%Glasul Aradului, on Sun, 23 Mar 2014 23:00:00 -0700SANYO DIGITAL CAMERA Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru învățământul superior și cercetarea științifică, dar și deputatul Ion Mocioalcă, responsabil pentru Zona de Vest au fost prezenți la … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.