Şeful Poliţiei Ploieşti şi alţi doi poliţişti, audiaţi în dosarul „Papici

0
335

Şeful Poliţiei Ploieşti, Cristian Manea, şeful Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Prahova, Nicolae Zecheru, şi un agent de la Poliţia Economică, Ionuţ Ciorobea, au fost audiaţi, miercuri, la sediul DNA Prahova, în dosarul „Lucian Papici”. Surse judiciare au declarat că Manea, Zecheru şi Ciorobea sunt audiaţi în calitate de martori, cercetările făcându-se în rem.

Conform Mediafax,audierile au avut loc în contextul în care ICCJ a confirmat redeschiderea urmăririi penale într-un dosar care vizează 13 persoane cu funcţii importante din judeţul Prahova, iar dosarul ar fi fost clasat, în 2014, de fostul procuror DNA, Lucian Papici.

În 2013, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti a început cercetările într-un dosar evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 34 milioane de euro, în care erau vizaţi persoane cu funcţii importante din Prahova. Surse judicare declarau că, în urma cercetărilor efectuate în cauză, ar fi reieşit faptul că persoane cu funcţii importante din Poliţia Prahova şi structurile Parchetului ar fi dat informaţii din dosarele celor anchetaţi cu scopul de a tergiversa sau împiedica ancheta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.