burleanuDin pricina clauzei de rezilere în cuantum de 1,4 milioane de euro  se pare că negocierile dintre Victor Piţurcă şi Al Ittihad au picat. După ce FRF a dat publicităţii un comunicat în care îşi preciza poziţia, aceea că Piţurcă este încă selecţioner, a fost clar că Burleanu i-a pus în vedere antrenorului că se aşteaptă să primească întreaga sumă dacă vrea să plece în Arabia Saudită.
ProSport a prezentat contractul lui Victor Piţurcă cu Federaţia Română de Fotbal, act în care se precizează clar că în cazul rezilierii unilaterale, selecţionerul trebuie să plătească 500.000 de euro plus drepturile salariale ce ar fi fost scadente de la momentul denunţării unilaterale a contractului şi până la 30.11.2016, adică 925.166. Un total de 1,425 milioane de euro, sumă pe care Al Ittihad nu ar fi dispusă să o plătească pentru a-l obţine pe Piţurcă.
Vă reamintim că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, duminică seară, că după victoria României din meciul cu Grecia, scor 1-0, în opinia sa selecţionerul Victor Piţurcă nu are motive să plece de la echipa naţională. „După acest rezultat cred că Victor Piţurcă nu mai are niciun motiv să plece”, a spus Burleanu.

Recomandările redacției