voleiUVVG Pro Volei susţine în aceste zile un semi-cantonament pe plan local, considerat util în vederea reluării campionatului, atât la nivel de juniori cât şi în Divizia A2 a seniorilor. Singura noutate la nivel de lot este cooptarea timişoreanului Dan Jitaru, ridicător în vârstă de 34 de ani. Ca urmare a anulării turneului de pregătire din Ungaria, Radu Sabău s-a decis să organizeze chiar la Arad o întrecere cu caracter de verificare. „Susţinem câte două antrenamente pe zi, iar tot la a treia zi avem o singură şedinţă de pregătire, acest semi-cantomanent cred că ne va ajuta mult în campionat. Stagiul va dura până sâmbătă, după care juniorii vor juca un amical cu echipa de old-boys. În weekendul următor vom organiza la Arad un turneu, la care până acum şi-au mai anunţat prezenţa echipele din Timişoara şi Oradea”, a explicat Radu Sabău.
Marius Mascovits are un dublu rol la club, cel de jucător al divizionarei secunde de seniori şi cel de antrenor al echipei de juniori. „La nivel de juniori sperăm să facem o figură frumoasă şi să ne clasăm cât mai bine în grupă. Este o generaţie de perspectivă, iar rezultatele încep să se vadă. Suntem totuşi o echipă în formare şi mai avem lacune în joc, dar cu timpul le vom rezolva pe toate”, spune Mascovits.
Seniorii vor relua campionatul la sfârşitul lunii ianuarie, atunci când vor disputa două meciuri la rând în deplasare, cu echipele din Câmpia Turzii şi Târgu Mureş.

Recomandările redacției