Semifinala Elite U19: UTA – Dinamo 5-6 (2-2) după penalty-uri

0
164

UTA U19 a pierdut sâmbătă, la Buftea, semifinala din cadrul Ligii Elitelor U19, împotriva celor de la Dinamo București. După prima repriza, scorul a fost 0-0, meciul fiind unul echilibrat. În partea secundă, dinamoviștii au intrat mai hotărâți și au deschis scorul prin Claudiu Stan în minutul 52. Bucuria nu a durat mult, iar arădenii au egalat două minute mai târziu, prin nou-intratul Truță. În minutul 69, „câinii roșii” au punctat din nou, însă elevii lui Sandu Gaica au reacționat la fel de rapid și în minutul 71 s-a făcut 2-2. Scorul a rămas același și la finalul celor 90 de minute, iar soarta meciului s-a decis la loviturile de departajare. Dinamo s-a impus în final cu scorul de 6-5.
Arădenii au început meciul cu Opric – Haloș, Salka, Pașcu, Mohaci, Gavrilă, Vulturar, Rădulescu, Merian, Paunchici, Simon. Rezerve: Cristea, Pătlăgică, Vidican, Truță, Mihai, Maier, Moldovan, Sfîrlea, Boștină.
„Un meci foarte echilibrat, în care ambele echipe puteau câștiga în cele 90 de minute. Am avut ocazii foarte mari pe final și nu am reușit să dăm gol, iar la unsprezece metri a fost loterie. Îi felicit pe băieți pentru joc, pentru efort. S-au întâlnit două echipe bune, dacă erau și jucătorii de la primele echipe în ambele tabere, probabil jocul era și mai bun, dar una peste alta a fost un joc reușit. Nu pot decât să îi felicit pentru asta. Au vrut, și-au dorit… Ne pare rău că nu am ajuns în final pentru că am fi meritat”, a declarat Sandu Gaica la finalul partidei.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.