icitrimiNimic nu a mers în evoluţia Aradului în meciul de duminică seara, de la Târgovişte, în prima dispută din semifinalele LNBF. Doar câteva simple speranţe în start de meci, eliminate rapid de evoluţia fără greşeală a excelentei Givens, secondată la timp de Coker, Poole, Green sau Stoenescu. În plus, arădencele au pierdut-o rapid şi pe Simmons, ce părea a fi în mână în acest meci.
Aradul a trăit o umilinţă greu de digerat, dar fetele lui Araujo şi-au făcut-o şi cu mâna lor. Lăsând la o parte că Târgoviştea a jucat la parametri optimi şi chiar peste medie, arădencele au greşit neaşteptat, ca la grădiniță, în anumite momente. Grămezi de erori atât defensive cât şi ofensive şi o evoluţie palidă, nedemnă de o vicecampioană. Azi asta a fost diferenţa de valoare, dar mai e o speranţă că miercuri în Polivalenta arădeană e loc de revanşă. Altfel, dâmbovițencele merg în finală fără probleme.
Formații și marcatoare:
CSM: Givens 30, Coker 14, Green 11 (1×3), Poole 9 (1×3), Stoenescu 9 (3×3), Huţanu 4, Olah 2.A mai jucat: Watson.
Arad: Engelman 14 (1×3), Samburska 10, Broomfield 7, Plouffe 6, Simmons 6 (2×3), Brosovszky 5 (1×3), Crăciun 3, Milovanovic 2. Au mai jucat: Nagy, Mercea.

Recomandările redacției