Seminar pe tema greșelilor din contractul de muncă

0
691

Filiala Arad a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad și Uniunea Generală a Industriașilor din România – Filiala Arad, a organizat miercuri, seminarul cu tema TOP 10 greșeli la încheierea contractului individual de muncă.

Evenimentul s-a desfășurat la complexul Expo Arad. În cadrul seminarului au fost prezentate în mod detaliat cele mai frecvente greşeli realizate la încheierea și modificarea unui contract invidual de muncă, precum și soluțiile pentru evitarea acestora.

Lectorul seminarului a fost Corneliu Benţe, jurist de profesie, doctor în ştiinţe juridice, în specializarea Dreptul muncii, specialist cu experiență de peste 17 ani în relaţii de muncă şi securitate socială. Este autorul mai multor lucrări de specialitate și a participat, în calitate de lector, la numeroase conferinţe naţionale şi internaţionale, seminare şi cursuri de formare în domeniul legislației muncii. Corneliu Bențe este președinte-fondator al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii și coordonatorul echipei care a realizat standardul ocupațional al profesiei de Expert Legislația Muncii.

Plecând de la legislația muncii, participanții la seminar au beneficiat de exemple concrete și de interacțiune continuă cu lectorul, obținând, astfel, cele mai bune soluții pentru problemele existente în practică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.