memorialSemlecana a fost cea mai bună din cele șase echipe înscrie la zona desfășurată la Pecica. Băieții lui Florin Moț au avut traseu perfect și s-au calificat la turneul final cu maxim de puncte: 3-0 cu Speranța Turnu, 1-0 cu Unirea Șeitin,  2-0 cu Progresul Pecica, 6-1 cu Viitorul Peregu Mare și 5-1 cu Victoria Nădlac. Ierarhia finală a plasat în urma semlecanilor, în ordine, echipele din Turnu, Nădlac, Șeitin, Peregu Mare și Pecica.
La Satu Nou, localitatea renumită pentru celebrul gulyas, Viitorul a terminat prima. Au fost două grupe de câte patru echipe, iar băieții lui Andras Mako au reușit să ajungă în finală chiar dacă au pierdut cu Sintea Mare primul joc (0-2). Au urmat două victorii la scor, 5-1 cu Steaua Grăniceri și 5-0 cu Frontiera Pilu, apoi un nou 5-1 în semifinale, în fața Șoimilor Șimand. În ultimul act, Satu Nou și-a luat revanșa, învingând Sintea Mare cu 3-1.
Sâmbătă, trofeul e pe masă!
Ultimul act al competiției dedicate amintirii „Generalului” e programat sâmbătă, 16 februarie. Cele șapte câștigătoare ale fazelor zonale – UTA II, Regal Horia, Semlecana Semlac, Viitorul Satu Nou, Viitorul Almaș, Unirea Sîntana și Gloria Arad – vor juca „fiecare cu fiecare”. Va fi o zi plină de fotbal, cum i-ar fi plăcut „Generalului” – meciurile încep la 10,00 și, de la 18,00, e programată festivitatea de premiere. Se joacă în sala UAV din cartierul Micălaca, zona 300.

Recomandările redacției