motSemlecana a încheiat anul trecut în prima jumătate a clasamentului Ligii a IV-a, pe poziția a șaptea. Obișnuită a podiumului în ultimii doi ani, trupa lui Florin Moț e la ora analizei. După ce linia va fi trasă, semlecanii vor trece la prepararea returului.
„Cel mai probabil, pe 21 ianua­rie ne vom reuni. Dar, până atunci, vom avea o ședință la Primărie, pe data de 10 ianuarie. Acolo se vor stabili mai multe și vom ști ce vom face în a doua parte a sezonului. Deocamdată, e liniște la echipă, iar plățile sunt la zi. Pe plan sportiv, am vrea să aducem 2-3 jucători, dar din categoria tinerilor”, a explicat Florin Moț.
Ultimele zile ale lui 2012 au surprins un moment festiv la Semlac, după ce atacantul Codrin Peii a fost desemnat pentru a treia oară consecutiv cel mai bun fotbalist al județului Arad. Ca de obicei, golgeterul ultimelor două stagiuni (probabil și al celei în curs, unde conduce în topul la zi al marcatorilor) stârnește interes la nivel superior, rămâne de văzut dacă va reuși cineva să-l determine, pe el și clubul său, să încerce o nouă experiență…

Recomandările redacției