boghicevici copySemnătura deputatului PD-L de Arad Claudia Boghicevici depusă pe actul prin care parlamentarii democrat-libe­rali au contestat bugetul la la Curtea Constituţională a României (CCR) ar putea fi falsă. Suspiciunea este legată de faptul că semnătura deputatului arădean diferă faţă de cea de pe alte acte oficiale. Mai multe publicaţii naţionale au prezentat documente în care apar semnăturile parlamentarilor PD-L de pe sesizarea înaintată Curţii Constituţionale şi comparativ, alte documente semnate de aceştia. Printre aceste documente se află şi fotocopii cu semnăturile Claudiei Boghicevici. Din foto­gra­- fia anexată acestui material se poate observa foarte clar diferenţa dintre  semnăturile Claudiei Boghicevici. Prima semnătură este cea aferentă contestaţiei depusă de parlamentarii democrat-liberali la CCR vizavi de bugetul pe acest an. Celelalte două semnături sunt tot ale Claudiei Boghicevici, aferente unor întrebări adresate miniştrilor în calitate de parlamentar. Una este din data de 30 martie 2009, iar alta din data de 25 octombrie 2010. Ultimele două semnături sunt făcute de către Boghicevici la distanţă de mai bine de un an şi jumătate. Despre acestea pu­tem spune că aparţin aceleiaşi persoane, prima semnătură însă ridică nişte semne de întrebare.
Potrivit unor informaţii, aproape jumătate dintre cele 54 de semnături care însoţesc contestaţia PD-L pe Legea Bugetului sunt sub semnul întrebării. Motivele de suspiciune sunt legate de faptul că semnăturile de pe document arată cu totul altfel decât cele pe care le aveau parlamentarii în cauză în mandatul trecut.

  • Nel... spune:

    Nu este falsa semnatura, ci Claudia Boghicevici in sine este falsa. Ce Dumnezeu este asa greu de priceput ca individa a uitat cum se semna pe timpul cind a fost mare(?????) ministru al muncii (Made Goldis Academy).Ne-au facut de rusine si ea si branconerul Igas!!! Ei au semnaturi dupa functiile pe care(din pacate) le cistiga(slugarind)partidul.

  • xxx spune:

    Am mai vazut asa semnaturi la copii de clasa a IV-a…

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției