Semne bune pentru campionat: UTA – Elore Bekescsaba 4-0 (3-0)

0
243

utabekeGruparea „textilistă” a încheiat en-fanfare cantonamentul de la Gyula, surclasând în amical o divizionară secundă maghiară. Elore Bekescsaba nu a contat deloc în fața arădenilor, care au deschis tabela încă din minutul 4, iar la pauză conduceau deja la scor de neprezentare. Dincolo de rezultat, jocul echipei arădene a arătat foarte bine, existând destulă siguranță și consistență și pe faza defensivă.
Așadar, nici nu a început bine confruntarea că utiștii au și deschis tabela, după ce Apostu a atacat bine la colțul scurt centrarea lui Neagu. Cu multă poftă de joc, „alb-roșii” au mai punctat o dată la mijlocul reprizei. Popescu a centrat excelent pe colțul lung, de unde Neagu a marcat din alunecare. 0-3 s-a făcut la capătul unei faze șnur de contraatac. După respingerea lui Feussi din propriul careu, mingea a circulat rapid pe traiectoria Monac – Popescu – Neagu, ultimul centrând din nou excelent în mijlocul careului mare de unde Apostu a înscris cu un șut plasat. Maghiarii au apărut rareori în careul arădean, fără a însă  avea ocazii clare de a înscrie.
Jocul a fost ceva mai echilibrat după pauză, când UTA a aruncat în luptă toți fotbaliștii de pe bancă. Până să părăsească terenul, Ovidiu Popescu a mai oferit o pasă de gol. Tânărul mijlocaș a centrat inspirat în careu, iar Sălăjan a marcat cu stângul din 11 metri. Până la final, UTA a mai fost periculoasă și prin Marcu, al cărui șut a ocolit de puțin buturile adverse. În partea secundă, la Bekescsaba a intrat pe teren și ineuanul Alex Leucuța, care a și avut o ocazie, dar șutul său a trecut peste poartă. Ultimul fluier al arbitrului a „înghețat” tabela la 4-0, arădenii arătând destul de bine cu o săptămână înainte de reluarea campionatului.
Formații:
UTA: Boșneag (46 Horvat) – Feussi (46 Oltean), Champi (46 Bianchi), Sidney (46 Ardelean), Diarra (46 Farcaș) – Lazea – Monac (79 Elvis), Zaluschi (46 Marcu), Popescu (73 Gornic), Neagu – Apostu (46 Sălăjan).
Békéscsaba: Póser (Scekic 46.) — Tölgyesi, Koszó, Pataki, Juhász Gy. (Horváth T. 46) — Balogh M., Bagi (Pozsár 55), Lucas (Soós 46), Gajdos (Leucuța 46) — Mosquera (Pantovics 46), Prasler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.