spor_yogaCând vine vorba despre trăsăturile negative ale oamenilor, cu toţii avem propria listă, mai lungă sau mai scurtă, în funcţie de experienţele pe care le-am trăit de-a lungul vieţii.
Din această cauză, trecem de multe ori cu vederea trăsăturile pozitive ale potenţialilor parteneri, mai ales cele care sunt definitorii pentru succesul unei relaţii. Care sunt cele mai importante astfel de trăsături? Iată câteva exemple:

1. E dispus să te pună pe tine pe primul loc. Dacă un bărbat îţi este dedicat ţie sută la sută, se va comporta ca atare. Te va face parte integrală a vieţii sale şi va face o prioritate din fericirea ta. Te va asigura în permanenţă că te iubeşte şi nu doar prin cuvinte ci mai ales prin gesturile sale zilnice.

2. E alături de tine în momentele de criză. Nu va fugi mâncând pământul dacă apare o problemă, fie că aceasta problemă e doar a ta sau a cuplului. Va fi însă alături de tine, arătând că te înţelege şi te susţine, oferindu-se să îţi uşureze momentele de suferinţă indiferent de cauza acesteia.

3. Te iubeşte aşa cum eşti. Un bărbat alături de care poţi avea parte de o relaţie de lungă durată fericită, te iubeşte pentru ceea ce eşti nu pentru ce ai putea deveni. Îţi apreciază toate trăsăturile pozitive şi le trece cu vederea pe cele negative.

4. Îţi arată în permanenţă cât de mult ţine la tine. Şi nu o face doar trimiţându-ţi buchete generoase de flori ci şi îngrijindu-se în permanenţă de tine şi de felul în care te simţi, de lucrurile care contează pentru tine în viaţa de zi cu zi, îţi trimite mesaje sau te sună pentru a te întreba cum eşti, ce ai mai făcut, şi aşa mai departe.

5. E bun cu tine şi cu ceilalţi. Încă din copilărie am fost învăţaţi ca acţiunile spun mai multe decât o mie de cuvinte. E adevărat, mai ales în ceea ce priveşte persoana alături de care plănuieşti să îţi petreci viaţa de acum încolo. Şi nu contează să fie bun doar cu tine ci şi cu cei din jur, cei care nu contează atât de mult pentru el, cel puţin nu în aceeaşi măsură în care contezi tu. E important să fie respectuos cu toată lumea, începând cu părinţii săi şi ai tăi şi încheind cu chelnerii de la restaurant sau cu oamenii de pe stradă – e un semn că are un caracter bun.

Sursa:  Unica.ro 

Recomandările redacției