camasa_gulerFoarte rar un bărbat care calcă strâmb în relaţia de cuplu sau în căsnicia sa se întoarce acasă cu semne evidente că a umblat cu alta, însă el nu poate ascunde adevărul la nesfârşit. Iată câteva indicii care îţi spun că partenerul tău nu e chiar bărbatul care crezi că este:

Îşi schimbă înfăţişarea

Sunteţi de mult timp împreună şi v-aţi obişnuit unul cu altul, vă iubiţi exact aşa cum sunteţi. Dar, dintr-o dată, el parcă vrea să fie altcineva şi începe să facă tot felul de schimbări la înfăţişarea sa: se tunde altfel, îşi schimbă garderoba, îşi lasă barbă sau se dă cu un parfum nou. Dacă la serviciu se îmbracă tot mai bine, probabil că este o colegă pe care vrea s-o impresioneze. Sau dacă deodată s-a hotărât să meargă la sală, deşi până acum susţinea că se simte bine în pielea lui, s-ar putea să îţi ascundă ceva.

Îşi schimbă comportamentul faţă de tine

Atunci când se împarte între două femei, un bărbat devine foarte tensionat şi iritabil. Când începe să te critice mereu – se ia de cum te îmbraci, de cum arăţi sau de cum te porţi în general, lucruri ce nu l-au deranjat până în prezent, s-ar putea să fie vorba de o altă femeie la mijloc. Psihologii spun că un bărbat care este infidel se concentrează mai mult pe defectele iubitei ca apoi să se poată duce la amantă simţindu-se mai puţin vinovat.

Este secretos

De obicei nu vă ascundeţi lucruri şi puteţi vorbi liber. Însă de la o vreme el iese din cameră când vorbeşte la telefon, dă mesaje pe ascuns şi nici nu îţi mai povesteşte ce a făcut la serviciu sau pe unde iese cu prietenii, cel mai probabil ar trebui să devii suspicioasă. Ori nu vrea să mai ieşiţi în oraş în anumite localuri, ori nu te mai ia la întâlnirile cu amicii sau pur şi simplu un comportament dubios sunt semne că te înşală.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției