casatorieDe la o vârstă încolo, este normal să începi să-ţi pui câteva întrebări privind viitorul tău. Una dintre aceste întrebări importante este cea legată de viaţa de cuplu, de relaţia actuală: te va cere sau nu de soţie?

Te invită la evenimente în familie

Dacă vede că joci un rol important în viitorul său, te va include în planurile sale împreună cu familia. Mergeţi în vizite la rude împreună de sărbători şi la zile de naştere şi deja îi cunoşti toţi prietenii. Nu ar vrea ca cei dragi să te cunoască dacă nu nutreşte sentimente profunde pentru tine şi nu vă vede împreună pentru mult timp de acum înainte.

Sunteţi o echipă

Cariera lui este o parte importantă din viaţa lui şi dacă vine la tine cu diferite probleme de la locul de muncă sau să îţi mulţumească pentru succesele sale de la serviciu înseamnă că te vede ca pe un egal, ca pe un partener de viaţă.

Are prieteni căsătoriţi

Dacă nu prea are chef să meargă la nunţi sau să iasă la întâlnire atunci semnul este clar, nu este pregătit să facă acest pas. În schimb, dacă îi face plăcere să se vadă cu prietenii săi căsătoriţi şi chiar cei mai mulţi dintre ei au făcut deja acest pas, probabil şi el se va simţi destul de confortabil să te ceară de soţie.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției