infidelitate_cupluPoţi trăi şi o viaţă întreagă cu impresia că omul de lângă tine este cel mai bun de pe planetă, fără să-i afli vreodată secretele cele mai întunecate. Te poţi căsători cu un bărbat impresionant şi abia ani mai târziu să afli că nu este deloc aşa cum ai crezut. Şi nu poţi ştii niciodată cu siguranţă dacă te înşală sau nu, însă îţi poţi da seama. Iată cum:

Accesul nelimitat

Lucrurile mici şi nesemnificative pot deveni mari, importante şi chiar o problemă în anumite situaţii. De exemplu, într-o relaţie normală, în care ambii parteneri sunt fideli, nu ar trebui să fie o problemă dacă tu răspunzi la telefonul lui, atunci când el nu e pe aproape – decât dacă este telefonul de serviciu.

Te ascunde

Un bărbat fidel nu ar avea nicio problemă să iasă cu tine în oraş, în localurile pe care le frecventează şi cu prietenii lui. Însă, dacă evită pe cât posibil să mergeţi în anumite locuri, ar putea fi ceva suspicios la mijloc.

Prietenii şi familia

Orice persoană aflată într-o relaţie serioasă vrea ca prietenii şi familia să-i cunoască consoarta. Dacă nici după câteva luni bune nu i-ai cunoscut măcar prietenii, există o foarte mare posibilitate ca altcineva să fi făcut deja asta – o altă iubită, mai exact.

Ore ciudate

Vă întâlniţi numai într-o anumită parte a oraşului, imediat când pleacă de la birou şi nu mai târziu de o anumită oră sau se uită tot timpul la ceas de parcă ar trebui să fie neapărat în alt loc. Evaluează situaţia şi pune-i câteva întrebări legate de acest aspect. Dacă ţi se pare că are un comportament suspect, probabil că intuiţia ta are dreptate.

Mesajele SMS

Trimisul sau primitul mesajelor sexy este un semnal de alarmă pentru relaţia ta. Dacă găseşti astfel de mesaje în telefonul iubitului tău, probabil ca a întrecut măsura – şi nu mai este mult până ajunge şi la fapte, dacă nu a făcut-o deja.

Sursa: Unica.ro 

Recomandările redacției