Senatorul care în loc să aplaneze conflictul, îi dă amploare

0
520

de VOICU SIDA 

Vedeți, dacă spui lucrurilor pe nume, zice că are cineva ceva cu el. Nu are nimeni cu nimeni nimic, dar nu te preta atunci unor lucruri așa josnice. Nimeni nu este prost sau cei care se lasă duși în eroare o fac atât cât vor ei, nu cât cred alții.

Sâmbătă ne sună câteva persoane din comuna Craiva, mai precis din satul Chișlaca, deoarece aici sunt organizate alegeri de președinte de organizație PNL pe comună. Și acolo este o stare de conflict generată de senatorul Ioan Nelu Cristina. Scandalul persistă încă de când au fost modificate, de nenumărate ori, listele de consilieri locali. „De aceea a pierdut PNL-ul alegerile la Craiva“, ne spun cetățenii din Chișlaca, iar acum a fost o întâlnire între peneliști.

De la întâlnire nu a lipsit senatorul Cristina, care în loc să aplaneze conflictul, a agitat și mai rău spiritele.

Cetățenii ne-au informat că sunt alegeri de președinte de organizație, dar noi ne-am interesat urgent și nu era vorba de așa ceva, ci doar de o întâlnire, de unde unii membri PNL au fost scoși afară chiar dacă fac parte din aceiași formațiune politică. Este urât că se întâmplă așa ceva chiar sub ochii unui reprezentant de marcă în politica românească, mai ales atunci când nu ai câștigat alegerile în satul tău. Pune un semn de întrebare, iar alții spun că dacă se va schimba fosta conducere a PNL, va rămâne doar la nivel de istorie PNL-ul la nivel de comuna Craiva.

Așa este în politică: cât au nevoie de tine, ești bun. În rest, îți dă un picior în fund și te scoate pe linie moartă. Ce urât este să nu ai coloană vertebrală, ca unii…

VOICU SIDA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.