igasSenatorul arădean Constantin Igaș a participat , în cursul acestei săptămâni, la dezbaterile pe buget în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. În calitate de membru al aceste comisii permanente senatorul a analizat bugetul destinat Ministerului Administrației și Internelor. „Constat cu amărăciune că vom avea un buget care nu va asigura bunăstarea promisă de USL în campania electorală. De exemplu, Ministerul Administrației și Internelor are un buget care nu asigură funcționarea decât până în iulie, iar pentru diferența rămasă neacoperită financiar preşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, se­natorul USL Dobrițoiu, sugerează ca salariile polițiștilor să fie plă­tite din amenzile pe care le dau aceștia. Trăiască Statul Polițienesc propus de USL!”, își exprimă nemul­țumirea senatorul democrat-liberal.
Acesta susţine că politica fiscală a actualei guvernări apare din necesitatea acoperirii promisiunilor electorale. „USL promovează un alt tip de politică fiscală izvorâtă din necesitatea de a-și acoperi promisiunile electorale. Am observat că investițiile nu sunt o prioritate, actualul Guvern este nevoit să mărească taxele pentru a pu­tea acoperi salariile. La fel se întâmplă și în cazul MAI, unde pen­- tru a obține un plus pentru salarii, vin cu o soluție periculoasă în condițiile în care amenzile pot deveni un stimul pentru cadrele MAI în a-și asigura salariile. Riscăm să aducem un prejudiciu ce­tățenilor. Prin această propunere umilim atât cetățeanul român cât și cadrele MAI”, mai spune senatorul Igaș.

  • Bomba spune:

    Tu vorbesti branconerule? Tu ai condus anul trecut jandarmii sa se comporte precum huliganii cu manifestantii din Piata Universitatii iar acum vorbesti ca prostul de stat politienesc!!!!!!

  • lia spune:

    Vopsitule, mucles pe intelesul tau de „branconier”!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției