Senatorul de Arad Mihai Fifor, ales vicepreședinte PSD al Regiunii de Vest

0
324

Senatorul de Arad Mihai Fifor a fost ales sâmbătă, în cadrul Congresului Extraordinar al PSD, vicepre­şe­dinte pentru Regiunea de Vest, liderul social democrat candidând în tandem cu ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero. Re­gi­unea de Vest cuprinde judeţele Arad, Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş. „Vreau să mulțumesc tuturor colegilor pentru faptul că au crezut și cred în mine, cu mențiunea specială că recunosțința mea se îndreaptă în mod deosebit către colectivul de la Arad, al cărui suport necondi­ționat l-am avut. Suntem cea mai bună echipă și am demonstrat că PSD Arad are o singură agendă – agenda cetățeanului. Avem obiective mari de atins împreună și trebuie să luptăm în continuare pentru arădeni, oriunde s-ar afla ei. Aradul merită un nou început, merită să renască și să își regăseasca spiritul de oraș european.
Mulțumesc președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea, pentru încrederea acordată încă o dată și pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o de a face par­te din această minunată echi­­pă pe care o conduce. Mă bucur că am reușit la acest Congres să instituim o reprezentare echilibrată a conducerii partidului la nivelul întregii ţări – câte doi vicepreşedinţi în fiecare re­giune – şi paritatea de gen, bărbaţi/femei. Sigur că o felicit pe doamna Natalia Intotero pentru rezultatul de sâmbătă și cu atât mai mult cu cât suntem în Anul Centenar, sunt convins că vom derula împreună o serie de proiecte de substanță pentru cetățenii din cele patru județe. De altfel, am privit acest Congres drept un forum al social-democraţiei, în care cred că am transmis un mesaj puternic tuturor românilor, oriunde s-ar afla ei. Am promis cetățenilor bunăs­tare, stabilitate, maturitate po­litică, măsuri concrete. Exact asta facem de un an şi mai bine!
Eforturile constante ale PSD de a construi o Românie bazată pe dezvoltare durabilă, pe legislaţie corectă şi transparență, pe instituţii puternice, se văd, iar cele 100 de obiective care vor fi începute în anul Centenar re­prezintă o prioritate pentru noi“, afirmă Mihai Fifor. (G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.