Sentințe atacabile pentru inculpații din Gruparea Loliș

0
386
Intrare Tribunal

Tribunalul Arad a pronunțat, în data de 23 august, sentințele pentru inculpații din „Gruparea Loliș”. Este vorba de gruparea infracțională care a furat 40.000 de euro dintr-o casă de schimb valutar, la Chișineu-Criș, și alți 70.000 de euro în urma a două spargeri în satul Hălmăgel, în anul 2018.

Inculpații din dosar au fost Ioan Nicolae Loliș, Adrian-Cristian Stoicheci, Gabriel Drăgan, Daniel D. Luca, Ilie Wolf, Ciprian Nicolae Brusturean, Florin Cătălin Tomuș, Dorin Bulz, Eduard Sebastian Abraham, Stelian-Marian Mocanu și Mihai Ioan Feier. Aceștia au fost condamnați la închisoare pentru infracțiunea de constituire a unui grup infracțional organizat, însă pentru tentativă la infracțiunea de furt calificat și furt calificat mulți au fost achitați sau s-a încetat procesul penal pornit împotriva lor.

Sentința întreagă, pentru fiecare nume în parte, este disponibilă pe portal.just, însă trebuie să menționăm că ele pot fi atacate cu apel. Acțiunile civile au fost stinse sau respinse, însă unii condamnați au fost obligați la plata de 12.500 sau 33.000 de lei către părțile vătămate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.