Sepsi nu subestimează UTA, Leo Grozavu pregătește meciul de la Arad

0
325

Ultimul meci pe care stadionul „Francisc Neuman” îl va găzdui în sezonul regular al Ligii I va avea loc duminică, de la ora 17.30. UTA se va întâlni cu ocupanta locului patru, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cu toate că deja are locul asigurat în play-off antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, nu se relaxează și nici nu subestimează UTA chiar dacă este echipa cu cele mai slabe rezultate pe teren propriu din Liga I. Tehnicianul lui Sepsi consideră „Bătrâna Doamnă” o echipă care „provoacă adversarul la luptă, bătăioasă, bine așezată, cu un antrenor ambițios”.

Partida cu UTA este prima dintr-o serie de jocuri foarte, foarte importante și dificile. Întâlnim o echipă care, chiar dacă pe teren propriu nu a avut rezultatele scontate, provoacă adversarul la luptă. UTA e o echipă bătăioasă, o echipă cu jucători care din punct de vedere fizic stau foarte bine. Este bine pregătită de un antrenor foarte ambițios și mai mult ca sigur că ne va aștepta o partidă dificilă. Sper ca toată lumea să fie cât se poate de conștientă și în același timp avizată și montată pentru că la Arad ne va aștepta un meci foarte greu”, a spus antrenorul celor de la Sepsi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.