Seră de droguri de mare risc în casa unui arădean: importa stupefiantele din Olanda

0
746

Polițiștii și procurorii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Arad, la un bărbat, de 28 de ani, bănuit de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de risc și mare risc.

 

Din cercetări reiese că bărbatul și-ar fi desfășurat activitatea infracțională pe rețeaua darknet, folosind ca metodă de plată criptomonedele. La începutul lunii septembrie 2020, susnumitul a importat din Olanda, în România, droguri de mare risc în vederea comercializării.

 

În urma activităților, au fost descoperite și indisponibilizate 3.024 de grame de amfetamină, 17 grame de cocaină, 1.000 de timbre LSD, 46 de grame SPEED, 27 de plante de cannabis, 3 cântare de mare precizie, 2 corturi indoor, precum și mai multe obiecte folosite pentru creșterea și îngrijirea plantelor.

 

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Tribunalului Arad.

 

Activitățile au beneficiat de suportul specializat al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

 

La acțiune au participat și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.