serbanVictoria cu Bucovina Suceava, scor 12-8, obţinută pe un teren mai mult decât greu, l-a mulţumit parţial pe Ovidiu Şerban, decis să promoveze şi în acest sezon al Diviziei Naţionale o serie de jucători tineri, din propria pepinieră.
„Băieţii s-au mişcat bine, am dominat clar meciul. S-a văzut lipsa de experienţă a jucătorilor, care dacă aveau răbdare, am fi reuşit şi alte eseuri. S-a văzut totuşi că Suceava este la un alt nivel, sunt susţinuţi şi de Primărie. Terenul a fost şi el foarte greu, era dificil de mânuit balonul. Important este că avem o echipă tânără şi că în acest meci cu Suceava au debutat patru băieţi, care au 18 ani sau chiar mai puţin, iar cu timpul vor urma alţii. Am încredere în această generaţie, dar păcat că nu prea avem bani. Eu promovez şi ţin în viaţă rugby-ul arădean profesionist, nu cel amator, cum se întâmplă la un alt club”, a înțepat Şerban.
Arădenii au avut parte la meciul de duminică de oaspeţi neaşteptaţi, la Arad fiind prezenţi Chester Williams, antrenorul campioanei RCM Timişoara dar şi patronul trupei de pe Bega, Dan Dinu, fost finanţator al Aradului. Vizita vecinilor din oraşul rival nu l-a impresionat pe Şerban: „Probabil că sunt nemulţumiţi de ce au la echipă şi au venit la Arad, să urmărească ceva jucători. Sau poate s-or fi plictisit acasă, mai mult nu vreau să comentez. Eu îmi văd de treaba mea şi nu mă interesează ce fac alţii”.
CSU Arad joacă sâmbătă, de la ora 10, în runda a doua, la CS Năvodari, pe terenul unei echipe necunoscute, învinse la debut la Petroşani, scor 48-22. „Nu ştiu nimic despre echipa din Năvodari, se ştie însă că în zonă sunt foarte multe echipe de juniori, care cresc jucători şi apoi îi lansează în eşaloanele superioare. Nu cred că voi putea face deplasarea, fiind nevoit să rămân la Arad şi să promovez echipa şi rugby-ul în cadrul Târgului Sportului Arădean. Are cine însă să meargă şi să conducă echipa, nu îmi fac probleme”, a încheiat Ovidiu Şerban.

Recomandările redacției