Serbarea de final de an școlar a elevilor de la „Moga Voievod“ a fost un succes

0
738

1 liceu HalmagiuCa de obicei, la serbarea de sfârşit de an școlar, Căminul Cultural din Hălmagiu a fost arhiplin. Au fost prezenți o mul­țime de copii, părinţi, bunici şi numeroși alți aparținători dar și oaspeți veniţi să vadă spectacolul prezentat de elevii Liceului Tehnologic „Moga Voievod“ din Hălmagiu.
La serbare a fost prezent edilul comunei Adrian Ţoca şi profesoara Cosmina Sirban, care a luat cuvântul în deschiderea serbării.
„Noi avem copii foarte buni, am participat la numeroase concursuri şi olimpiade unde elevii noştri au fost premiaţi. Aceste rezultate s-au dovedit şi prin buna colaborare cu părinţii. Vreau să mai precizez că am mai absolvit o promoţie de tehnicieni în turism în cadrul liceului nostru“ a precizat profesoara Cosmina Sirban.
Copiii care au susţinut programul artistic au fost începând de la clasele pregătitoare, până la clasa a VIII-a, toţi fiind îmbrăcaţi în costume populare, inclusiv cei care au prezentat pro­­- gramul artistic.
În încheierea serbării, primarul comunei, Adrian Ţoca a adresat câteva cuvinte celor pre­zenţi la serbare: „Sunt mândru de copiii de la liceul nostru iar cei 10 premianţi vor beneficia de câte o excursie la Mare, în această vacanţă. Avem şi noi, la ţară, copii de valoare ridicată, și chiar  foarte buni. Trebuie, însă, să fim toți aproape de ei: părinţi şi cadre didactice deopotrivă“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.