Dacă în acest weekend au fost organizate o serie de sărbători câmpenești în numeroase comune și chiar și orașe arădene, și weekend-ul viitor va fi unul „aglomerat“. Două exemple sunt edificatoare.
* PEREGU MARE. În frumoasa comună din vestul extrem al județului, adică în Peregu Mare va fi sărbătoare mare deoarece se va sărbători chiar… zilele satului centru de comună. Astfel, la sărbătoarea intitulată „Zilele satului Peregu Mare“
s-au anunțat participări deosebite atât din partea artiștilor cât și din partea spectatorilor, care vor veni din diferite țări de pe continent unde sunt plecați de ani de zile. Nu degeaba i se spune comunei „Mica Europă“.
„Așteptăm să participe mulți localnici plecați de mult din sat și care au spus că pentru a putea fi aici și-au programat special concediu. Deci va fi o sărbătoare cu totul aparte ce va ține două zile și pentru care am pregătit spectacole pentru toate gusturile și pentru toate vârstele“ ne spunea primarul comunei, Emeric Kovacs.
* CURTICI. Și în orașul Curtici se anun­ță sărbătoare mare în zilele weekend-ului viitor. Astfel de vineri până duminică sunt organizate o largă paletă de activități cultural-sportive dar și spectacole cu artiști de toate genurile, cu multe ansambluri de dansuri populare și nu numai, știut fiind că, în mod tradițional, curticenilor le place și să vadă dansuri dar și să joace ei înșiși.
*NĂDLAC. Și orașul Nădlac va fi în sărbătoare în zilele weekend-ului viitor. Tradiționala sărbătoare „Zilele orașului Nădlac“ se va desfășura și în acest an, cu multe spectacole și cu acțiuni ce vor fi pe toate gusturile
 (F.B.)

Recomandările redacției