Serena Williams își dorește egalitate între sexe

0
372

Serena Williams în vârstă de 38 de ani, își dorește ca jucătoarele din noul val să aibă mult mai multe oportunități și șanse de afirmare, de asemene Serena își dorește ca între sexe să existe o situație de egalitate.

Serena Williams are o carieră de succes și a obținut tot ce și-a dorit în. În palmaresul acesteia se află 23 de trofee de Grand Slam, 4 medalii Olimpice de aur, iar acum spune că este momentul ca și alte jucătoare să se facă afirmate. Americanca a cerut organizatorilor să nu o mai programeze pe arenele centrale, la competițiile unde ia startul în loc să fie pe arena principală, aceasta dorește să joace pe cea secundă.

„Egalitatea între sexe este un lucru pentru care trebuie să luptăm în continuare. Mă uit la turneele importante și văd 4 meciuri de băieți și două de fete pe terenul principal. Apoi îmi pare și mai rău, pentru că într-unul dintre ele sunt mereu implicată eu. De multe ori am mers la organizatori și le-am zis să mă pună pe terenul secund, să acorde această oportunitate și altor jucătoare. Nu am avut de fiecare dată succes. Ei îmi transmit că eu trebuie să fiu acolo neapărat, în zadar le explic că și celelalte fete merită o astfel de șansă, că literalmente au muncit toată viața pentru un astfel de moment”, a transmis Serena Williams conform tennishead.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.