Sergiu Bîlcea: „Aşteptăm banii de la Guvern pentru drumul Mişca-Apateu-Berechiu”

0
239

Consiliul Judeţean Arad a depus la Mi­nisterul Dezvoltării, în toamnă, un proiect pentru reabilitarea drumului judeţean Mişca-Apateu-Berechiu, cu finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Valoarea drumului de 22 de km a fost estimată la 38 de milioane de lei.  Tronsonul respectiv a fost reabilitat în urmă cu zeci de ani şi are nevoie urgentă de o intervenţie substanţială.
„Aşteptăm să vedem care vor fi priorităţile social-democraţilor. Suntem obişnuiţi ca în situaţiile în care PSD este la putere judeţul nostru să fie uitat. Suntem încrezători că interesele arădenilor nu vor fi lăsate deoparte. Prin PNDL se alocă sume importante pentru infrastructura judeţelor, spe­răm că Aradul va fi şi el printre beneficiari”, a declarat vicepreşedintele Con­- siliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea.
Judeţul Arad are o reţea de drumuri judeţene de aproximativ 1.300 km. Conducerea CJ Arad şi-a propus să acceseze anual proiecte pentru reabilitare de drumuri, din fonduri locale, naţionale şi europene. Cel mai important proiect pe anul 2017 îl reprezintă reţeaua de drumuri transfrontaliere, cu finanţare din Programul Operaţional Regional.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.