Sergiu Bîlcea (PNL): „PSD a votat împotriva investițiilor din Arad”

0
399

Potrivit liberalului Sergiu Bîlcea, consilierii PSD au votat inexplicabil împotriva bugetelor pro­- puse de Primăria Arad și Consiliul Județean Arad.
„Consilierii PSD au votat îm­potriva bugetelor la comandă politică, fără să poată să își justifice votul. Nu a fost suficient că prin decizia Guvernului PSD și a parlamentarilor acestui partid Aradul a pierdut 45 de milioane de euro, repre­zentanții acestui partid au încercat să blocheze și procedural investițiile locale. Vo­tând împotriva bugetelor, cei de la PSD au votat implicit împotriva reabilitării drumurilor din municipiu și din județ, împotriva stadionului, împotriva proiectului de regenerare urbană. Cei de la PSD demonstrează că pentru ei nu con­- tează proiectele de dezvoltare a Aradului, contează doar mi­siunea politică primită de la PSD, de a bloca și de a discre­dita administrația locală. Pentru a încerca să preia puterea locală, cei de la PSD vor să blo­cheze toate proiectele locale.
Pe de o parte, critică starea drumurilor, lipsa de investiții în cultură, sport și educație, pe de altă parte încearcă să blocheze toate proiectele care aduc un plus în aceste do­menii. Pe de o parte acceptă și susțin deciziile Guvernului PSD de a tăia banii pentru investiții ai Aradului, pe de altă parte cer administrației investiții locale. Atât bugetul Primăriei Arad cât și cel al Consiliului Județean sunt construite pentru a susține investi­- țiile locale, în infrastructură, sănătate, cultură, nu se poate nega acest aspect. Totuși, cei de la PSD găsesc motive pentru a vota împotrivă, încercând de fapt să blocheze investițiile administrației locale. Această atitudine duplicitară, îndreptată împotriva Aradului și a arădenilor este adevărata față a celor de la PSD. Ei pot încerca să o ascundă, dar bugetul este un moment al adevărului care le arată arădenilor cine sunt de fapt cei de la PSD”, a spus Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale PNL Arad.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.