sergiuDe câteva luni, numele celor doi studenţi criminali de la Facultatea de Medicină din Timişoara nu a mai fost pe buzele nimănui. Şi uite, că a sosit momentul în care Sergiu Florea, fost prieten al lui Carmen Bejan a intrat în atenţia jurnaliştilor.
De vină pentru această situaţie par să fie două procese în care Sergiu se judecă pentru stabilirea paternităţii.
Partea comică a situaţiei, este faptul că una dintre femei l-a dat în judecată pe Sergiu pentru a-i recunoaşte copilul, iar cealaltă a fost chemată în judecată chiar de către deţinut, care doreşte să se stabilească paternitatea unui alt copil.
Ambele procese în care este implicat Sergiu Florea sunt pe rolul Judecătoriei Timişoara.
Judecătorii au în faţă un dosar complicat. Rămâne de văzut care este vârsta celor doi copii, despre care se vorbeşte în acest caz şi asta deoarece Sergiu Florea, de când a fost încercerat la Arad nu a solicitat nici o vizită intimă, deşi avea dreptul.
„De când a fost încarcerat, deţinutul nu a solicitat şi nici nu a avut nici o vizită intimă. Conform regulamentului, acesta avea dreptul la o astfel de vizită o dată la trei luni, dacă sunt respectate o serie de reguli şi condiţii”, a declarat Eduard Magold, purtător de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad.
Şi totuşi, Sergiu Florea, avea dreptul la vizite intime. În condiţiile în care este căsătorit ori are o relaţie de concubinaj, orice deţinut care poate demonstra că are o relaţie mai veche de şase luni de zile şi care ţine legătura cu persoana iubită, are dreptul la intimitate.
Fostul student de la Medicină a fost încarcerat la Penitenciarul Arad în cursul anului 2011. În luna noiembrie a acelui an a fost trimis la Penitenciarul Aiud, pentru a fi mai aproape de familie, deoarece rudele sale sunt din Hunedoara. A fost însă, adus din nou la Arad, o lună mai târziu iar de atunci îşi execută aici pedeapsa.
Sergiu Florea a fost condamnat la 20 de ani de închisoare după ce a participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat din Timişoara.
Vom vedea ce decizie vor lua jude­cătorii în legătură cu cele două procese în care este rostit numele lui Sergiu.

Recomandările redacției