Sergiu Mârza a fost reținut pentru 24 de ore!

0
2033

Agent șef adjunct Sergiu Mârza, de la Rutieră, care a primit o condamnare de 5 ani de închisoare pentru că a fost prins în flagrant cu peste 100.000 de țigări de contrabandă, a ajuns din nou în spatele gratiilor, fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. 

Mârza a încercat să își reducă din pedeapsă, mergând la Poliție și spunând că are informații despre o armă deținută ilegal. Însă, în cele din urmă, a ieșit la iveală că inițial, Mârza a deținut o armă căreia i-a șters marcajele, a vândut-o unei persoane care la rândul ei a comercializat-o altcuiva. Când polițistul a mărturisit detalii despre identitatea noului deținător, organele de ordine au pus cap la cap povestea agentului, astfel că au ajuns la concluzia că a încercat să-i inducă în eroare prin spusele sale. Urmează ca instanța de apel să decidă pedeapsa pe care Sergiu Mârza o va executa în dosarul contrabandei cu țigări. 

„Este inculpat pentru trei infracțiuni – inducere în eroare a organelor judiciare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și ștergerea marcajelor de pe o armă. Începând de astăzi are calitatea de inculpat. De asemenea, el a fost reținut pentru 24 de ore”, ne-a declarat Andreea Ailioaie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.