Cermeiul a obținut cea de-a patra victorie consecutivă la Lugoj, împotriva unui adversar care pare condamnat la retro­gradare. Capătă (2), Dolga și Vlad au adus cele trei puncte în deplasarea din județul Timiș.
Scorul a fost deschis de Ca­pătă în minutul 14, cu o lovitură de cap după o fază pornită de la Mager. După 12 minute, „vârful” a devenit servant, ofe­rind assist-ul pentru golul marcat din a doua încercare de Michel Vlad.
La pauză tabela arăta 0-3: Dolga a înscris cu un șut puternic din cinci metri după un corner al lui Deta. Proporțiile scorului puteau fi mult mai mari, dar elevii lui Anca au dat dovadă de o oarecare relaxare în fața porții.
Tabela a fost închisă de Ca­pătă, care a realizat dubla cu un șut la colțul scurt din 14 metri. Pentru a doua etapă la rând, „sămădăii” înving fără să urce în clasament, fiind pe același loc 6, dar la doar două puncte de locul 2.
În următoarea etapă, „alb-roșii” înfruntă CS Hunedoara pe teren propriu.
Formații:
Lugoj: , Miculescu, Kracunjel (Maier 46) – David, Mărmăneanu – Olariu (Cărăbaș 64), Jula (Makon­go 55), Dobra – Sărăcin.
Cermei: Gârlea – Polgar, Dolga, Nistor, Sabău – Tănase (Mihuța 75), Vezan (Prună 66) – Mager, Vlad (Bulza 79), Deta – Capătă (Matiș 70)
Arbitri: Mihai Domșa (Aiud) – Balint Albu (Târgu Mureș), Andrei Buda (Hunedoara).
Observatori FRF: Lucian Glogoviceanu (Reșița) și Constantin Semen (Târgu Jiu).

Recomandările redacției