Succesul contra fostului vicelider, Corona Brașov, a rămas o frumoasă amintire pentru handbalistele de la Crișul, care, ieri, au bifat cel de-al patrulea eșec consecutiv în Divizia A (seria B).
Ultima formație ce a profitat de pasa proastă a elevelor lui Cherecheș și Boldor a fost Olimpic Târgu Mureș, care și-a văzut de treabă pe parchetul Polivalentei arădene, făcând diferența pe tabelă în special în debutul reprizei secunde.
Gazdele au ținut aproape doar o repriză, scorul pauzei fiind
16-17. Apoi, apărarea „alb-albastrelor” nu a mai făcut față, portărițele au fost și ele prea ușor depășite, iar în atac s-a ratat din poziții clare de gol. Inclusiv de la punctul de 7 metri. Față de rundele trecute, Crișul a avut o singură absență importantă, cea a Adnanei Pop, care și-a manifestat intenția să renunțe la acti­vitatea competițională.
Cert este că handbalistele Crișului sunt în evidentă pierdere de rotație și – probabil – mai mult de un loc 10 nu pot spera să atingă până la finalul stagiunii. Poziția ar putea fi cucerită marți, 13 martie, când nu mai e loc de alibiuri în fața „lanternei roșii” din Odorheiul Secuiesc. Partida va avea loc tot la Sala Sporturilor Victoria, de la ora 15,30.
Contra echipei din Târgu Mureș, și-au trecut numele pe lista marcatoarelor: R. Boldor 9, Sas 7, Puț 6, Cherecheș 5, Mîrcă 2 și Petruse 1.

Recomandările redacției