realReal Madrid s-a impus cu 4-0 pe teren propriu în fața formației bulgare Ludogoreț Razgrad, marți seara, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, semnând astfel cea de-a 19-a sa victorie consecutivă în toate competițiile, cu care a stabilit un nou record pentru un club spaniol.
De la jumătatea lunii septembrie, elevii antrenorului italian Carlo Ancelotti au câștigat toate partidele disputate, reușind să încheie Grupa B din Champions League cu maximum de puncte (18). De altfel, Real Madrid este singura echipă care a reușit să realizeze de două ori această performanță, după ce a câștiga toate meciurile din grupa sa și în sezonul 2011/2012 din Liga Campionilor, conform statisticilor date publicității de UEFA.
În fața campioanei Bulgariei, Real Madrid a avut o seară liniștită, în care a reușit deschiderea scorului prin starul portughez Cristiano Ronaldo, care a transformat o lovitură de la 11 m în minutul 20, ajungând astfel la 72 de goluri marcate în cea mai importantă competiție continentală intercluburi, cu două mai puțin decât liderul absolut, argentinianul Lionel Messi (74 goluri). Celelalte goluri ale madrilenilor au fost marcate de Gareth Bale (min.38), Alvaro Arbeloa (min. 80) și Alvaro Medran (min. 88). Fundașul român Cosmin Moți a jucat tot meciul la Ludogoreț. Grație acestui succes, Real Madrid a depășit recordul de 18 victorii consecutive stabilit de marea sa rivală FC Barcelona, sub conducerea olandezului Frank Rijkaard, în sezonul 2005-2006.

Recomandările redacției