Șeroni: „În special în prima repriză am făcut un meci bun, cu aportul spectatorilor trebuia să câștigăm cu Mioveniul”

0
275

Titular pentru a doua oară în acest sezon de ligă secundă, Alin Șeroni a făcut un meci destul de bun contra lui CS Mioveni, având mai multe intervenții importante în propria jumătate. Puternicul fundaș și-a dat, în câteva drumuri, și drumul la alunecări pe un teren sintetic total neprietenos în astfel de ipostaze. „Până se termină stadionul mare, încercăm să ne adaptăm la condițiile care există. Când suntem pe teren dăm 100% pentru victorie, uităm de amănuntele legate de suprafața de joc”, susține utistul.
Mioveniul a avut câteva ocazii importante, în condițiile în care linia de fund utistă era destul de departe de buturile lui Iacob și atacanții adverși au evitat capcana offsideului. „Antrenorul ne cere să jucăm sus și asta trebuie să facem, să punem în aplicare ce zice Mister. Trebuie să fim mai reactivi la mingea a doua, să ne câștigăm duelurile directe și, totodată, mai atenți la linia de offside. La fazele fixe nu cred că am avut probleme în defensivă în acest meci, dar ar fi trebuit să scoatem mai mult din ele în careul advers. Atât eu, cât și Florin (n.a. Ilie) avem talie, ar fi păcat să nu înscriem din astfel de faze”, mai spune Șeroni.
Deși evoluează la Arad din returul stagiunii precedente, apărătorul lui Balint nu a mai prins o arenă „Motorul” plină ochi. „ Mă bucur că publicul ne-a susținut din primul până în ultimul minut, au fost lângă noi chiar dacă am fost conduși. Cu aportul spectatorilor puteam și trebuia să obținem și victoria, dar ne-a lipsit ceva. Trebuie să ținem cont și de faptul că am jucat cu un adversar bun, care ne-a surprins de câteva ori. În special în prima repriză am făcut un joc bun, am avut destule ocazii, ar fi trebuit să conducem la pauză. În partea a doua, însă, ne-au prins la câteva faze pe final, cu mingi lungi, la care trebuia să fim mai atenți”, a mai punctat Alin Șeroni.
Experimentatul fotbalist a fost titular în ultimele patru partide oficiale ale „roș-albilor”, între care două de Cupă, cu Lipova și Crișul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.