Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, Delgaz Grid a anunțat că va sista alimentarea cu gaze naturale, azi şi mâine, 5 şi 6 iunie a.c., începând cu ora 08.30, în data de 5 iunie pe străzile: Achile, Radu de la Afumaţi, Cezar, Santinelei, Infanteriei, Troiei, Trompetei, Hector, Micşunelelor, Gladiator, Pompei, Părului, 13 Martiri, Marte, Diogene, Casarom, la strandul Neptun şi la Unitatea Militară.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, a doua zi, în data de 6 iunie a.c. cel mai pro­babil începând cu ora 16.30.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
(I.P.)

Recomandările redacției