Serviciul Stare Civilă se mută pe Dragalina

0
497

 

Consilierii municipali au aprobat, în şedinţa de luni, 21 octombrie, mutarea sediului Serviciului Stare Civilă pe  Bdul. G-ral Dragalina nr.

18, ap. 34. „Având în vedere:  necesitatea stabilirii unui spaţiu corespunzător desfăşurării activităţii de stare civilă în condiţii optime,

complexitatea şi diversitatea activitaţii desfăşurate de către Serviciul de stare civilă, cât şi a numărului mare de petenţi care solicită serviciile compartimentului de specialitate,,P R O P U N E M: stabilirea sediului Serviciului Stare Civilă, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Arad, în imobilul proprietate publică a Municipiului Arad, situat în Arad, Bdul. G-ral Dragalina nr. 18, ap. 34” se arată în Raportul serviciului de specialitate.

Bugetul GCA, rectificat

La şedinţă a fost aprobată şi rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pentru anul 2019 al Gospodăririi Comunale Arad.

Conform Notei de fundamentare, rectificarea are la bază:  Reducerea veniturilor totale cu 1.814.000 lei datorită reducerii veniturilor din prestari servicii şi lipsei veniturilor din vânzarea de active corporale

Noul LIDL modifică circulaţia rutieră

Deasemenea, a fost aprobat şi proiectul privind documentaţia tehnico-economică și a indicatorilor tehnico – economici – ai obiectivului de

investiție – SF – „Lucrări rutiere pe domeniul public, indicatoare şi marcaje rutiere, semaforizare, amenajare acces incintă Supermarket LIDL” Arad.

Având în vedere că amplasamentul propus este în zona drumului naţional DN 79Arad – Oradea, pentru realizarea accesului spre magazin investitorul a predat spre Municipiul Arad Studiul de fezabilitate „Lucrări rutiere pe domeniul public, indicatoare şi marcaje rutiere, semaforizare, amenajare acces incintă Supermarket LIDL” Arad pentru a fi supus aprobării de către Consiliul Local a acestui obiectiv de investiție”, se arată în nota de fundamentare. Printre altele, se precede desfiinţarea parcării laterale existente şi devierea pistei de biciclişti existente de pe partea stângă a drumului naţional pe lângă bordura ce încadrează carosabilul pe o lungime de 135 m şi care se va lega la pista existentă;  Devierea şi lărgirea benzii pentru mers înainte pe sensul de circulaţie Oradea – Arad la o lăţime constantă de 3,5 m pe toată zona afectată de lucrările pentru amenajarea accesului rutier propus de la Km 2+ 713 dreapta;  Amenajarea unei benzi suplimentare de stocaj înaintea efectuării virajului la stânga pentru intrarea la benzinăria existentă MOL România, respectiv la obiectivul propus LIDL, de pe sensul Oradea –Arad (lungime totală de 145 m).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.