Sezonul de construcţii – deschis oficial la Târgul – Confort Construct & Instal organizat de CCIA Arad

0
254

targ targ3 targ4Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a deschis oficial sezonul de construcţii, joi, la Expo Arad, cu ocazia conferinţei de lansare a târgului internațional de construcții și instalații – Confort Construct & Instal, ediţia XX.
Evenimentul s-a bucurat de prezenţa ataşatului comercial al Ambasadei Ungariei la Bucureşti, Szabo Miklos, a şefului Secţiei economice a Ambasadei Germaniei la Bucureşti, Sebastian Gromig, a reprezentantului pentru Romania, Bulgaria şi Moldova a agenţiei Germany Trade and Invest, Michael Marks, a preşedintelui Asociaţiei Economice Germano-Române D.R.W. Arad, Manfred Engelmann, precum şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţolea.
„Pe parcursul celor două decenii de Confort Construct şi Instal, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a demonstrat, încă o dată, că este capabilă să organizeze evenimente specifice care să atragă atenţia naţională şi internaţio­nală. Mai mult decât atât, asemenea evenimente au reuşit să aibă impact direct asupra mediului economic în general, şi îndeosebi, asupra dezvoltării domeniilor spe­cifice de activitate ale agenţilor economici din ţară şi străinătate. În ciuda situaţiei economice actuale, Confort Construct şi Instal aduce în 2014 o creştere cu 10% a numărului expozanţilor care au ales platforma EXPO Arad pentru a-şi promova produsele şi servi­ciile. Demonstrăm, astfel, contribuţia concretă la sprijinirea agenţilor economici din zonă, precum şi la crearea unui mediu concurenţial benefic pentru fiecare vizitator”, a declarat Gheorghe
Seculici, preşedintele CCIA Arad.
Peste 80 de firme din România şi Ungaria expun pentru vizitatori, pe o suprafaţă de 4.000 mp spaţiu interior şi exterior,  tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau moder­nizarea construcțiilor civile și industriale, decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.
Pe durata desfăşurării târgului, organizatorii oferă transport gratuit pentru vizitatori pe ruta Podgoria – Expo Arad.
Târgul îşi are porţile deschise până duminică, 23 martie, după următorul program vineri, 21 martie, între orele 10.00 – 18.00, sâmbătă, 22 martie, între orele 10.00 – 18.00 şi duminică, 23 martie, între orele 10.00 – 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.