Sfârșit de săptămână cu două inaugurări importante la Sâmbăteni

0
731

În acest sfârșit de săptămână la Sâmbăteni, localitate aparținătoare comunei Păuliș, vor avea loc două inaugurări la obiective absolut deosebite: la Școala  Gimna­zială „Sabin Manuilă“ și la Stadion. Des­pre aceste două eve­nimente ne-au spus câteva cuvinte oficialii din cadrul comunității.
Școala  Gimnazială „Sabin Manuilă“, în haine noi
„Duminica aceasta, res­pec­tiv în 29.05.2016, la Sâmbă­teni, la ora 14.00 va avea loc inaugurarea proiectului guvernamental «Extindere şi reabilitarea Şcolii Gimnaziale Sabin Mănuilă» din Sâmbăteni. Lucrările de construcţie la acest obiectiv de investiţie, realizate de către firma care a câştigat proiectul, au avut ritm și desfășurare bune. Sunt puse, astfel, la dispoziţia elevilor două săli de clasă, bibliotecă, sală de lectură, vestiare pentru sala de sport –  pentru fete şi pentru băieţi – sală profesorală, sală pentru materiale spor­tive şi grupuri sanitare pentru fete şi băieţi dar și o sală în care este amenajat… Muzeul cu obiecte specifice satului Sâmbăteni“ – ne preci­zea­ză directoarea Cornelia Foster.

Firește, la această inaugurare sunt invitați să participe atât părinţii elevilor și invitații lor cât și localnicii care doresc să vadă ce construcţie s-a ridicat, precum şi condiţiile puse la dispoziţia elevi­lor din comunitate.
Inaugurarea vestiarului şi a terenului de fotbal din Sâmbăteni
Despre acest obiectiv atât de iubit de tineri ne face câteva precizări primul edil al comunei, profesorul Petru Nicoară. „Construcţia acestui obiectiv de investiţie s-a făcut în regie pro­prie pentru a satisface necesităţile comunităţii din Sâmbăteni. Pe acest stadion au acces după inaugurare tinerii din localita­te, elevii Școlii Gimnaziale precum şi echipa de fotbal care se va constitui în această vară.
Dorim să vă aducem la cunoştinţa tuturor că un număr de 7 juniori din echipa «Păulişana Păuliş» sunt din localitatea Sâmbăteni, urmând ca din toamnă aceștia să joace în echipa localităţii. Fiind un moment sărbătoresc, vă invităm duminică să asistaţi la un meci de fotbal pe arena din Sâmbăteni, începând cu ora 15.30, după care va avea loc inaugurarea… oficială a vestia­relor şi a terenului de fotbal“ – ne preciza primarul comu­nei Păuliș.     (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.