Sfârşit de săptămână încărcat pentru jandarmii arădeni

0
404

jandarmi
Pe timpul executării misiunilor de ordine și siguranță publică, jandarmii arădeni au aplicat, în perioada 7 – 9 august a.c., 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9200 de lei.
Amenzile au fost aplicate pentru săvârșirea de fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru comerț ilicit și pentru fapte ce constituie contravenții în domeniul piscicol.
De asemenea, jandarmii arădeni au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, în cazul săvârșirii a şase infracțiuni de ”lovire sau alte violențe”, ”furt”, ”oferirea, distribuirea, deținerea, ori depozitarea sau transportul de mărfuri pirat, în scopul distribuirii” , ”punerea în circulație a unui produs purtând o marcă similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, în cazul a şase persoane.
“În urma constatărilor au fost ridicate bunuri în vederea confiscării, constând în parfumuri, CD-uri, seturi de cuțite, seturi de oale, truse de scule, valoarea acestora fiind de 1660 lei”, ne informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.