Sfârșitul săptămânii care a trecut s-a lăsat cu furturi din magazine. Din cele constatate de către autorități, se pare că, de această dată, nu doar locuitorii Aradului au furat, ci persoane domiciliate în alte orașe ale țării.

Primul caz s-a petrecut vineri, 21 iunie a.c., când un tânăr de 27 de ani, din Sighetul Marmației, a fost depistat în flagrant delict în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, în valoare de aproximativ 95 de lei.

O nouă zi, un nou furt. Sâmbătă, 22 iunie, o brăileancă de 53 de ani a fost depistată în flagrant delict în timp ce sustrăgea produse alimentare în valoare de aproximativ 222 de lei dintr-un magazin de pe Bd. Nicolae Titulescu.

Nici ziua de duminică nu a rămas fără incidente astfel încât, în după-amiaza zilei, un arădean de 43 de ani a fost depistat în flagrant delict în timp ce sustrăgea produse alimentare în valoare de 218 de lei dintr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine.

Prejudiciul total, în valoare de 535 de lei, a fost recuperat și predat societăților comerciale, cele trei persoane fiind cercetate în momentul de față pentru furt.

Recomandările redacției